Paleologu: Sunt revoltat de distrugerile din Bucuresti, de traficul insuportabil, demolari, poluare

  Paleologu: Sunt revoltat de distrugerile din Bucuresti, de traficul insuportabil, demolari, poluare

  Vicepresedintele PDL Theodor Paleologu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca doreste sa candideze la Primaria Capitalei pentru ca e revoltat de distrugerile din Bucuresti, de traficul insuportabil, demolari, constructii absurde si poluare, iar inca un mandat al lui Sorin Oprescu inseamna mult rau.

  „Motivul pentru care m-am inscris in aceasta cursa este revolta fata de distrugerile din Bucuresti, traficul insuportabil, demolarile si constructiile absurde, dar si poluarea care diminueaza speranta de viata. Chiar e cazul sa facem ceva. Este foarte tarziu, este ora 12 fara 5. Inca un mandat al lui Oprescu inseamna mult rau pentru Bucuresti”, a declarat Paleologu pentru MEDIAFAX.

  El a mai spus ca doreste sa duca aceasta lupta pentru habitatul sau, avand in vedere ca familia sa se afla in Bucuresti din secolul al XVIII-lea.

  Paleologu a aratat ca s-a inscris in cursa din interiorul partidului pentru desemnarea candidatului la Primaria generala, alaturi de Silviu Prigoana si Costica Canacheu, iar decizia va fi luata pe baza sondajelor, dupa o discutie in organizatiile de sector, in organizatia Bucuresti si in BPN al partidului.

  „Sondajele vor conta, dar este si o chestiune de sprijin politic. Este nevoie de o discutie in toate sectoarele, in organizatia de municipiu si in BPN”, a adaugat Theodor Paleologu.

  El a mai spus ca termenul depunerii candidaturilor in interiorul partidului a fost pana la sfarsitul lunii iulie, dar, daca „altcineva foarte bun” doreste sa se inscrie, ar trebui sa o poata face, cu toate ca termenul a trecut.

  Potrivit lui Paleologu, decizia finala asupra candidatului partidului trebuie luata pana la sfarsitul lunii septembrie, pentru a fi timp pentru pregatire.

  Deputatul PDL Silviu Prigoana a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca s-a inscris in cursa interna pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei pentru a fi competitie in partid, aratand ca persoana cea mai bine plasata in sondaje va reprezenta PDL si ca isi doreste o capitala europeana.

  Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, joi, ca in cursa interna din PDL pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile pentru Primaria Capitalei s-au inscris pana acum Silviu Prigoana, Theodor Paleologu, posibil si Costica Canacheu, mentionand ca ea nu va candida.

  „Nu candidez la Primaria Capitalei, vom merge cu cel care are cea mai mare incredere a bucurestenilor”, a spus Udrea, la Realitatea TV. Elena Udrea a precizat ca mai multi democrat-liberali s-au inscris pana acum in competitia interna din PDL pentru desemnarea candidatului partidului. „Pot sa spun ca in competitia interna din PDL de desemnare a candidatului s-au inscris pana acum domnul Prigoana, domnul Paleologu si cred ca si domnul Canacheu, dar nu sunt sigura”, a mentionat ea.

  Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, a declarat recent ca Silviu Prigoana este „cel mai bine pozitionat” democrat-liberal pentru Primaria Capitalei si ca acesta sau Cristian Piedone ar putea sa il invinga pe Sorin Oprescu in 2012.

  Elena Udrea declara, la sfarsitul lunii mai, la ProTV, ca nu va candida la Primaria Capitalei, mentionand ca PDL va gasi un candidat potrivit. In acest context, ea i-a enumerat pe Silviu Prigoana, Liviu Negoita si Sulfina Barbu ca exemple de posibili candidati PDL la Primaria generala. Ea a mentionat atunci ca nu este exclus ca PDL sa sutina un candidat care in prezent nu este in formatiune, adica un reprezentant al societatii civile sau un om de afaceri.

  Deputatul PDL Theodor Paleologu a declarat, intr-un interviu acordat in mai MEDIAFAX, ca va candida pentru Primaria Capitalei daca PDL ii va cere acest lucru, aratand ca intr-o astfel de competitie va lupta „cu energia unui samurai sau a unui kamikaze”.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *