Parcul Bordei teren de utilitate publica

0
422

Legea prin care terenurile din zona „Bordei” sunt de-cla-rate de utilitate publica a fost promulgata, ieri, de pre-sedin-tele Traian Basescu.
parcul bordei
Prese-din-tele a semnat de-cretul de promulgare a Legii privind declararea terenu-rilor situate in zona „Parcul Bordei” ca fiind de utilitate publica, informeaza Presedintia.
Prin lege se declara de utilitate publica toate terenurile in suprafata de 33.829,52 metri patrati si constructiile proprietate privata care fac parte din zona Parcul Bordei, indiferent de incadrarea urbanistica actuala a acestora, in vederea amenajarii. Statul, prin Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile, care este expropriator, va indeplini toate formalitatile in vederea exproprierii terenului. „Transferul terenului din proprietate privata in proprietatea publica a statului si in administrarea expropriatorului opereaza de drept la data platii despagubirilor pentru expropriere, stabilita conform legii. Dreptul de administrare a imobilului expropriat va fi transferat prin hotarare a Guvernului, la cerere, Consiliului Local al Sectorului 1 al Municipiului Bucuresti. Guvernul Romaniei va urmari aducerea la indeplinire a prevederilor prezentei legi”, se arata in documentul promulgat.

Sursa: Ziua

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.