Array

Pasajul Basarab, reclamat pentru poluare la Primarie

Pasajul Basarab, reclamat pentru poluare la Primarie

La doar 11 zile de la inaugurare, pasajul Basarab pune probleme celor de la Primaria capitalei, in urma numeroaselor sesizari privind poluarea provocata de acesta.

Praful, zgomotul si noxele care provin dinspre Pasajul Basarab ii obliga pe locuitorii din zona Titulescu sa stea mai mult cu geamurile inchise, sustin membrii Grupului de initiativa civica Titulescu, care s-au intalnit cu primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, si cu alte autoritati publice pentru a le semnala aceste probleme.

Reclamantii a facut si masuratori ale nivelului de zgomot de pe pod si au constatat ca numarul decibelilor, care, in mod normal ar trebui sa fie de 50, noaptea, si 60, ziua, este depasit, in mod frecvent, cu 15 unitati, potrivit Green-report.ro.

Pasajul Basarab a fost construit pentru a fluidiza traficul si face legatura intre bulevardul Nicolae Titulescu, in apropierea Garii de Nord, si bulevardul Vasile Milea, fiind cel mai mare pasaj rutier din Bucuresti, 1,9 kilometri, iar suma cheltuita pentru realizarea lui a depasit 1,2 miliarde lei.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,345FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente