Premiul European pentru actiune privind reducerea zgomotului ”The European Soundscape Award”

Premiul European pentru actiune privind reducerea zgomotului ”The European Soundscape Award”
Premiul European pentru actiune privind reducerea zgomotului ”The European Soundscape Award”
Premiul European pentru actiune privind reducerea zgomotului ”The European Soundscape Award”

Termenul pentru depunerea materialelor: Luni 18 August 2014, ora 17.00 – CET (Central European Time)

Agentia Europeana de Mediu (EEA) impreuna cu Societatile care se ocupa de reducerea zgomotului, din Olanda si Regatul Unit, au constituit o echipa de lucru in comun, pentru a creste gradul de constientizare cu privire la impactul zgomotului asupra sanatatii si pentru a recompensa initiativele europene care pot ajuta la reducerea zgomotului excesiv. Orice produs, campanie, inovare sau sistem care ofera o solutie creativa la o problema de zgomot poate fi nominalizat pentru Premiul: „SOUNDSCAPE AWARD”
Depunerile de proiecte, pentru aceasta competitie trebuie sa fie transmise electronic la adresa de e-mail: [email protected] si vor trebuie sa respecte criteriile stabilite mai jos:

Criterii de Eligibilitate:

Pot fi primite depuneri de proiecte pentru tip orice activitate, sau initiativa in domeniul controlului zgomotului sau managementului zgomotului, care a fost efectuata pana la 1 August 2014.
Agentia Europeana de Mediu intelege ca acest tip de activitate necesita timp pentru a fi proiectata si implementata si cel mai important, pentru a examina si masura impactul.
Agentia European de Mediu, saluta re-depuneri de inregistrari din anii anteriori.
In cazul in care initiativa pe care doriti sa o prezentati s-a desfasurat pe perioada mai lunga de timp decat ceea ce este specificta in cele de mai sus, va rugam sa contactati [email protected] in vederea obtinerii mai multor informatii.

Criteriile de apreciere din partea Juriului:

Prezentarea depunerii: Proiectul dvs. trebuie sa descrie:

Natura sau problema de zgomot, abordarea adoptata pentru a intelege problema, o descriere a solutiei sau initiativei pentru rezolvarea acesteia, dovezi ale impactului si rezultatul solutiei sau initiativei.
Prezentarile vor fi, de asemenea, jurizate si apreciate pentru demonstrarea urmatoarelor:
Cooperarea comunitara, educatia privind sursele de zgomot, solutiile creative, eficienta costurilor, potential de replicare in alte tari.

Depunerea proiectului care priveste participarea Dvs: Trimiteti un e-mail la adresa: [email protected] care sa cuprinda numele Organizatiei Dvs. si la subiectul e-mailului, mentionati titlul Proiectului Dvs.

Va rugam sa retineti ca propunerile ar trebui sa cuprinda un maximum de patru pagini A4, in formatul final gata de imprimare. Documentul Dvs. trebuie sa faca referiri la link-uri suplimentare de pe internet, care vin in sprijnul aplicatiei dumneavoastra, astfel incit membrii juriului sa poata accesa aceste informatii suplimentare, in cazul in care doresc sa o faca. Va rugam sa includeti detalii complete de contact. Veti primi o confirmare de primire a depunerii dumneavoastra de e-mail. In cazul in care este necesar, din partea Agentiei Europene pentru Mediu sau de la Societatea pentru Reducere a Zgomotului, care va va contacta pentru a clarifica punctele prezentate sau va solicita informatiile suplimentare pentru a sprijini depunerea Dvs. inainte ca juriul sa examineze toate observatiile.

Evaluarea Proiectelor si anuntarea rezultatelor:
Proiectele finaliste vor fi anuntate in luna Septembrie si veti fi invitati sa participati la ceremonia de premiere, in luna Octombrie. Cu aceasta ocazie va fi anuntat cistigatorul si va fi prezentat premiul mentionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *