Array

Prima conferinta internationala din Romania dedicata vehiculelor electrice

Prima conferinta internationala din Romania dedicata vehiculelor electrice

EV 2012 – 50 Years By Electric Way este prima conferinta internationala din Romania dedicata vehiculelor electrice si va reuni specialisti din mediul academic si industrie, reprezentanti ai autoritatilor locale si guvernamentale, precum si toti factorii interesati de protectia mediului prin promovarea unui transport ecologic bazat pe vehicule electrice.

Conferinta din acest an este o oportunitate pentru a va intalni cu principalii actori in domeniu si a dezvolta parteneriate cu cei mai valorosi specialisti din Romania si din lume.

 

EV 2012 va ofera oportunitatea unica de a prezenta o lucrare, tehnologie sau solutie unui public specializat prin trimiterea unui rezumat pana la data limita de 30 mai 2012.

Rezumatele trimise vor fi evaluate de Comitetul Stiintific iar lucrarile selectate vor fi sustinute de autori in plen sau la sesiunea de postere si vor fi incluse in numarul tematic „Vehicule electrice” al revistei EEA (B+) publicata de editura „ELECTRA si au posibilitatea de a fi publicate in reviste cotate ISI.

Prima conferinta internationala din Romania dedicata vehiculelor electrice

Rezumatul va cuprinde:

  • Titlul lucrarii
  • Autorii
  • Maxim 1 pagina in care sa se indice pe scurt scopul, contributiile originale si concluziile lucrarii

Intreaga lucrare poate avea max. 6 pagini.

Lucrarile vor fi prezentate in limba engleza.

Confirmand participarea pana la 30 iunie inclusiv veti beneficia de reducerea aniversara de 100% din costul taxei de participare.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente