Array

Primaria Craiova a demarat curatenia de toamna prin cartiere

Primaria Craiova a demarat curatenia de toamna prin cartiere

Primaria Craiova a demarat curatenia de toamna prin cartiere. Zeci de angajati ai Salubritatii au toaletat, ieri, spatiile verzi de la blocurile situate pe Bulevardul “Tineretului” din cartierul Craiovita Noua, spre disperarea locatarilor.

Inarmati cu sape, greble, furci si alte ustensile pentru toaletarea locurilor cu verdeata, muncitorii de la Salubritate nu numai ca au pregati terenul sapandu-l si nivelandu-l pentru a planta arbori, arbusti, plante perene si garduri vii, dar au ras din calea lor tot ce a insemnat planta vie mai mica de 1,5 m. Adica numai pomii au fost “iertati”, spre uimirea si supararea locatarilor care s-au ocupat personal de ingrijirea spatiilor din fata si spatele blocurilor, unde fiecare a sadit diverse flori sau copaci dupa cum s-a priceput mai bine.

In ciuda reprosurilor si a amenintarilor adresate angajatilor Salubritatii de catre proprietarii apartamentelor din zonele defrisate, muncitorii si-au continuat cu spor activitatea, linistindu-i pe craioveni: “Facem frumos, stati linistiti, sa vedeti ca plantam dup-aia flori frumoase, gard viu, o sa arate super”!

Amenajarea spatiilor din zona respectiva face parte din proiectul de reabilitare a Bvd. Tineretului si crearea de locuri de parcare, aceasta fiind ultima etapa a lucrarilor de modernizare, care au inclus si lucrari de peisagistica.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente