Programul „Rabla” se amana cu cateva zile

  1
  341

  Demararea programului „Rabla” se amana cu cateva zile, deoarece lista cu dealerii validati nu a fost publicata pe site-ul AFPM. Prin acest program, romanii sunt ajutati de stat sa-si schimbe masina veche cu una noua.
  program rabla
  Pentru ca o masina sa poata fi inscrisa in programul „Rabla”, trebuie ca aceasta sa aiba cel putin zece ani vechime, sa fi fost inscrisa in Romania pana cel tarziu la 31 decembrie 2006, iar proprietarul trebuie sa fie persoana fizica.

  Primul pas pe care trebuie sa-l faceti pentru a va inscrie masina in program, este sa alegeti un dealer auto valid, sa scapati de masina veche, sa o radiati si sa achitati suma la dealer.

  Tinta autoritatilor este ca 60.000 de oameni sa se aleaga cu un autoturism nou-nout.

  Programul Rabla se va derula in trei etape in acest an – pana pe 29 mai, de la 1 iunie la 31 august si de la 1 septembrie pana pe 11 decembrie, pentru fiecare etapa fiind alocata o suma de 76 milioane lei, bugetul total pentru acest an fiind de 228 milioane lei, potrivit Ordinului pentru aprobarea Instructiunilor privind modalitatile de aplicare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 217/2008 privind reluarea pentru anul 2009 a programului Rabla.

  Sursa: Realitatea TV

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.