Array

Programul Rabla va fi reluat pe 2 martie

Vesti bune si pentru romanii care vor sa-si cumpere o masina noua cu suvbentie de la stat. Programul Rabla va fi reluat la inceputul lui martie. Ministrul Mediului Nicolae Nemirschi spune ca de luni cei interesati se pot duce deja la Remat.
programul rabla
Prin programul ‘Rabla 2009’ prima de casare a fost majorata la 3.800 de lei, de la 3.000 de lei. De asemenea, programul permite includerea masinilor mai vechi de 10 ani (pana la 12 ani inclusiv) si extinderea numarului de autoturisme care intra in acest program, de la 40.000 la 60.000, ca o forma de sustinere a industriei

Nicolae Nemirschi a precizat ca Rabla 2009 aduce o diferenta fata de versiunile trecute ale programului prin faptul ca nu s-a mai stabilit o cota anuala pe producator, deoarece anul trecut au ramas unitati nevandute.

‘Nu am mai dat o cota anuala, ca sa nu avem surprize ca anul trecut, cand au ramas 10.000 de unitati nevandute prin angajamente pe care le-au facut fara sa aiba sustinere unii dintre dealeri. Am separat in trei perioade programul, cu cate 20.000 de unitati, tragem linie dupa prima etapa si cine nu si-a facut lectiile pleaca acasa’, a subliniat Nemirschi.

Potrivit ministrului Mediului, prima etapa a programului de innoire a parcului auto se va incheia in luna iunie.

Sursa: TVR

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,345FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente