Proiectul Parcurile viitorului a fost lansat la Pitesti

  0
  367

  Proiectul „Parcurile viitorului” a fost lansat luni la Pitesti, cu ocazia inceperii lucrarilor de reamenajare a parcului dendrologic cunoscut sub denumirea de „Expo Parc”.

  Reamenajarea „Expo Parc”, proiect realizat in urma colaborarii dintre societatea PETROM si Primaria Pitesti, se va materializa prin implicarea cetatenilor din zona si angajatilor societatii care finanteaza lucrarile, initiativa fiind parte a programului de responsabilitate sociala „Respect pentru viitor”.

  Primarul Tudor Pendiuc, prezent la deschiderea lucrarilor, a anuntat ca exista si solicitari ale altor societati comerciale, care vor sa se implice in reamenajarea unor parcuri din municipiu, iar astfel de initiative „nu pot sa fie decat in beneficiul tuturor pitestenilor”.

  Mona Nicolici, CSR Communication Manager PETROM, a afirmat ca prin proiectul initiat la Pitesti „se doreste construirea unui parc la standarde europene”, scopul fiind „de a da ceva bun comunitatii”. Proiectul „Parcurile Viitorului” presupune o investitie de peste 1 500 000 euro si urmareste amenajarea a cinci parcuri publice din Romania la standarde europene, in spiritul protectiei mediului si al utilizarii energiilor alternative, potrivit unui comunicat al PETROM.

  Prin acest proiect, desfasurat sub conceptul „Respect pentru viitor”, compania se implica in viata comunitatilor locale prin reconfigurarea, pana in 2008, a unor parcuri din Pitesti, Moinesti, Bucuresti, Targoviste si Timisoara.

  Sursa: Green Report

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.