Conditiile de furnizare a publicitatii pe EcoMagazin, EcoSapiens si reteaua EcoSemnal

Pentru ca unul din principalele obiective EcoSemnal se refera la “popularizarea si sustinerea tehnologiilor si metodelor ecologice, delimitand interesele economice de cele de mediu si dezvoltare umana” avem datoria de a sustine actiunile de promovare a produselor si practicilor ecologice initiate de business-urile ecologice, asociatii de ecologie sau persoane fizice.

Urmare a celor spuse anterior putem oferi reclama gratuita noilor veniti in domeniul afacerilor ecologice si celor care nu au posibilitatea de a sustine o campanie de promovare, dar care au o valoare educationala deosebita. Acest lucru este posibil prin rotirea bannerelor si schimbarea prioritatii lor in functie de conditiile momentului respectiv. Vor avea prioritate evenimentele ecologice si campaniile de promovare platite, necesare desfasurarii activitatii EcoMagazin si stimularea contributiilor prin voluntariat, dar vom avea grija ca fiecare banner intrat in sistem sa fie expus publicului intr-o masura considerabila.

In cazul in care necesitatea promovarii unor evenimente sau campanii ecologice intervine peste programul de afisare a reclamelor platite si numarul de afisari minim convenit nu poate fi atins in intervalul dat, beneficiarul va putea alege intre prelungirea perioadei publicitare si despagubirea acestuia.

Ne puteti contacta pe e-mail: “> sau telefon 0727.769.509

Fondator EcoSemnal
Ionut Parausanu

Luati parte la unul dintre cele mai ample proiecte de informare si educare ecologica din Romania.

Peste 70.000 de vizitatori lunar. Peste 700 de specialisti si voluntari inregistrati (and counting).


ecomagazin
ecosapiens ecosemnal

Va invitam sa folositi Eco Widget-ul EcoMagazin pentru a tine legatura cu lumea stirilor ecologice

Pentru a afisa ultimele 5 stiri EcoMagazin inserati in site-ul dvs. urmatoarul script:

Inlocuiti cifra 5 din script pentru a schimbva numarul de articole afisate pe site-ul dvs..

Sau puteti afisa doar stirile uneia dintre categoriile EcoMagazin. Codurile corespunzatoare fiecarei categori EcoMagazin pot fi gasite in aceasta pagina.