Restricţii rutiere cu ocazia campaniei "Capitala creşte verde"
Restrictii rutiere cu ocazia campaniei "Capitala creste verde"

Traficul rutier din Bucuresti va fi restrictionat in fiecare weekend din perioada 29 iunie – 26 august 2012 pe soseaua Kiseleff intre strada Arh. Ion Mincu si Piata Victoriei.

In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, in fiecare weekend din perioada 29 iunie – 26 august 2012, se va desfasura campania ”Capitala creste verde”, se arata intr-un comunicat al Brigazii Rutiere din Bucuresti.

Prin urmare, traficul rutier va fi restrictionat incepand din ziua de vineri ora 22.00 pana duminica ora 15.00, pe soseaua Kiseleff intre strada Arh. Ion Mincu si Piata Victoriei si pe strada Monetariei.

Rute ocolitoare: Bulevardul Kiseleff – Strada Ion Mincu – Bulevardul Ion Mihalache – Piata Victoriei.

Brigada Rutiera a Municipiului Bucuresti recomanda conducatorilor de autovehicule sa reduca viteza, sa circule cu prudenta in momentul in care se deplaseaza pe langa grupurile de pietoni si sa respecte semnalele politistilor rutieri si ale politiei locale.

Comunicat de presa
Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, dupa o temeinica asigurare, la culoarea verde a semaforului electric si sa nu se deplaseze ori sa stationeze pe partea carosabila.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021/9544.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here