Romania, te iubesc! Cum i-au amagit americanii pe satenii din Ceahlau

In aceasta tara, se face camatarie si cu paduri. Victime: satenii din comuna Ceahlau, care au girat un imprumut de 100.000 de dolari, cu 33 de hectare de padure.comuna ceahlau

O afacere care bate filmele cu Amza Pelea! Banii urmau sa le aduca oamenilor gaz metan in locuinte, de la americani! Cine a luat dolarii, cine padurea si cine are gaze in comuna Ceahlau, totul la Romania te iubesc!

Cum sa te improprietaresti cu padure, pe o suma de nimic? O firma din Bacau a reusit. Totul a pornit de la un fond de investitii american care promitea gratis o conducta de gaze care sa alimenteze patru comune din zona.

Comunele urmau insa sa plateasca studii de fezabilitate, dar, cum nu aveau bani, s-au imprumutat si au pus gaj ce aveau mai de pret: padurea!

Alesii comunei vireaza banii americanilor care promiteau conducta, dar nu mai reusesc sa plateasca datoria la timp si pierd padurea. Simplu ca buna ziua!

Ce fel de amenintari primeste omul care a reclamat aceasta afacere dubioasa si cum se apara el, totul la Romania te iubesc.

Sursa: Stirile PRO TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente