S-a inaugurat pista pentru biciclete Sibiu – Rasinari si retur. Urmeaza Sibiu – Ocna Sibiului!

  0
  637
  S-a inaugurat pista pentru biciclete Sibiu – R??inari ?i retur. Urmeaz? Sibiu – Ocna Sibiului!
  S-a inaugurat pista pentru biciclete Sibiu – Rășinari și retur. Urmează Sibiu – Ocna Sibiului!
  S-a inaugurat pista pentru biciclete Sibiu – Rasinari si retur. Urmeaza Sibiu – Ocna Sibiului!
  S-a inaugurat pista pentru biciclete Sibiu – Rasinari si retur. Urmeaza Sibiu – Ocna Sibiului!

  Pista are 10,623 km, a costat 3,95 milioane de lei si a fost realizata in 4 luni de zile. Proiectul a fost cuprins in planul de investitii al Consiliului Judetean pentru anul 2014, iar constructorul S.C. CON-A S.R.L. Selimbar a castigat licitatia pe SEAP

  Presedintele Consiliului Judetean, Ioan Cindrea a dat astazi startul oficial primilor biciclisti pe noua pista construita pe traseul Calea Dumbravii (DJ106A)-Tropinii Noi prin Padurea Dumbrava- DJ106R-Calea Poplacii.

  Printre biciclistii aflati la start s-a numarat Ovidiu-Ioan Sitterli, prefectul judetului Sibiu si Nicolae Ivan, consilier pentru activitati sportive in cadrul Asociatiei de Turism Sibiu. La inaugurarea noii piste pentru biciclete au participat si reprezentantii constructorului. Pista are 10,623 km, a costat 3,95 milioane de lei si a fost realizata in 4 luni de zile.

  „Este un proiect la care am tinut foarte mult, pentru ca dorim sa promovam si sa incurajam miscarea si sportul in aer liber, mijloacele alternative de deplasare nepoluante si nu in ultimul rand protectia mediului. Am reusit ca in cele 4 luni promise in luna iunie, sa realizam cea mai frumoasa pista de biciclete din tara la standarde moderne de executie si siguranta, iar pentru aceasta multumesc echipei de la Consiliul Judetean si constructorului. In egala masura multumesc tuturor consilierilor judeteni care au aprobat proiectul in unanimitate, ca de altfel toate proiectele importante pentru judetul Sibiu si pentru comunitatile din judet”, a precizat Ioan Cindrea, presedintele Consiliului Judetean Sibiu.cindreaPista porneste din zona Hotelului Hilton si urmeaza traseul DJ 106A Sibiu-Paltinis, pe partea dreapta, pe o lungime de 4,860 km, cu o latime de 1,50 m. Apoi traverseaza Padurea Dumbrava si se intersecteza cu DJ106R, Sibiu-Poplaca, la Uzina de Apa. Acest tronson masoara 4,455km, cu o latime de 1,90 m pe un singur sens. Acest tronson a suferit si modificari in timpul realizarii, s-a facut un singur sens pe latime mai mare si s-a mai redus din lungime. Initial lungimea era de 5,320 km si latimea de 80 cm pe sens. Pe acest tronson pista este realizata din balast stabilizat, in vreme ce restul zonelor sunt din asfalt. De la Uzina de Apa pista urmeaza traseul DJ 106R, de o parte si de alta a drumului pe o lungime de 1,308 km si o latime de 1 m pe sens.siterli prefect

  Proiectul a fost cuprins in planul de investitii al Consiliului Judetean pentru anul 2014, iar constructorul S.C. CON-A S.R.L. Selimbar a castigat licitatia pe SEAP. Lucrarile au inceput in 11 iunie 2014 si au fost finalizate in 10 octombrie 2014. Exista deja discutii pentru o noua pista pentru biciclete, pe traseul Sibiu – Ocna Sibiului, ale carei lucrari ar putea incepe in primavara anului viitor.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.