S-a lansat Blogunteer.ro, blogul voluntarului informat!

  0
  417

  Asociatia Young Initiative anunta lansarea site-ului Blogunteer.ro, primul blog colectiv dedicat exclusiv voluntarilor din Romania. Blogunteer.ro isi propune sa fie un instrument de informare si dezvoltare pentru voluntarii romani, dar de asemenea isi doreste sa promoveze fenomenul voluntariatului in randul tinerilor din tara noastra.

  Printre sectiunile blogului se numara cele legate de Voluntariat si Voluntariat International, Dezvoltare Personala si CareerStart, Portret de Voluntar, Interviuri, Proiecte si Activitati. Categoriile cele mai indrazneste si care sunt specifice Blogunteer sunt Do-It-Yourself si „Provocarea Lunii: Dezvolta-ti comunitatea!” , ce isi propun sa ii stimuleze pe cititori sa faca schimbari pozitive in comunitatile lor, dandu-le in acelasi timp si instrumentele necesare.

  Blogul va prezenta, pe langa aspectele specifice voluntariatului, si beneficiile pe care acesta le aduce tinerilor in planul dezvoltarii personale si profesionale, subliniind in acelasi timp importanta pe care voluntariatul o poate avea in viitoarea cariera.

  Continutul blogului este realizat de catre o echipa de peste 10 tineri cu experienta in actiunile de voluntariat si puternic implicati in comunitatile lor, care isi doresc sa construiasca o comunitate solida in jurul voluntariatului romanesc, dar sa le insufle si altora dorinta de a face voluntariat.
  Razvan Sassu, Presedinte Email: [email protected] Telefon: 0727/334/743
  [email protected]

  Acasa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.