Sambata cu dans, vizite la muzeu si actiuni eco

MUZEE. Nu uitati ca in aceasta noapte aveti unda verde la vizitat muzeele! Portile sunt deschise la: Muzeul Colectiilor de Arta, Muzeul de Arta Contemporana, Muzeul National de Arta al Romaniei, Muzeul de Geologie, Muzeul „George Enescu”, Muzeul „Grigore Antipa”, Muzeul de Istorie a Romaniei si Muzeul Taranului Roman.

Si daca la Muzeul de Arta puteti vedea o serie de filme de cinci stele, iar la Antipa – zecile de pasari si animale impaiate, la Muzeul Taranului veti avea parte de un mix gastro-muzical. Distractia incepe dupa ora 22.00, cu proiectii cu ingeri, instalatii vizuale, muzica de taraf si bucate „nemaigustate”. Daca nu puteti veni noaptea, aveti un loc rezervat si ziua. Pana la ora 19.00, dupa mottoul „Pita si Papir, nu paine si circ”, la muzeu se face carte din paine si hartie din mancare.

DANS. La Centrul National al Dansului Bucuresti (CNDB) putet i vedea astazi ultima reprezentat ie din aceasta stagiune a spectacolului-instalatie „Stars High in Amnesia”s Sky”. Realizat dupa un concept al lui Mihai Mihalcea, spectacolul „zgarie suprafat a vulnerabila a prezentului, e un remix continuu de micro istorii personale, prinse in macro insectarul istoric in care Madonna si Ceausescu isi disputa aceeasi pagina”. Performerii Maria Baroncea, Mircea Ghinea si Eduard Gabia vor dansa de la ora 20.00.

FOTO. Faceti o plimbare cu metroul, cu oprire in statia Dristor I, ca sa vedeti fotografii din „Bucures tiul meu drag”, expozitia vernisata in urma cu doua zile. Imaginile cu Dambovita, cladiri vechi si noi, biserici, lacuri si parcuri vor fi la vedere la metrou pana pe 30 iunie.

ECO. Ziua cea mai verde e sarbatorita in centrul Capitalei cu multa muzica. Eco-evenimentul organizat de „Copacul de Hartie” incepe la ora 17.00, in Piata Revolutiei, cu recitaluri sustinute de Byron, Sarmalele Reci, Krypton si Vita de Vie. De la ora 19.00, la Amfiteatrul „Mihai Eminescu” din Parcul „Lia Manoliu”, va canta trupa Moonespell.

LA ZOO. In acelasi registru eco, la Gradina Zoologica se organizeaza astazi, de la 11.00 la 17.00, prima expozitie de obiecte realizate din materiale reciclabile. Obiectele decorative si functionale vor fi create – din ziare si reviste citite, rulmenti, banda de caseta, PET-uri, capace si pungi din plastic, chiar sub ochii vizitatorilor. Participantii vor face arta din gunoi in spatiul in care alta- data statea elefantica Gaya.

Sursa: Evenimentul Zilei

Articolul precedentArad: Braconaj silvic
Articolul următorExpozitie de fluturi exotici

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente