Scandalos – Liber la vinat in Delta

Vinatoarea in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii va fi permisa si anul acesta, a anuntat guvernatorul RBDD, Paul Cononov.
rezervatia delta dunarii
In ciuda campaniilor furibunde ale ecologistilor si ale presei, care cereau interzicerea vinatorii in Rezervatia Biosferei, autorizatiile de vinatoare vor fi acordate si in acest an de catre un comitet de analiza tehnica, special constituit la Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. Conform declaratiei lui Cononov, unul dintre cei mai slabi guvernatori ai Deltei, pina la aceasta ora au fost depuse doar doua solicitari pentru vinatoarea la pasari, de catre asociatiile de vinatoare.

SFIDARE. “La aceasta data nu avem nici un motiv legal sa interzicem sau sa desfiintam aceasta activitate. Inca nu am eliberat aceste autorizatii, dar am cerut puncte de vedere oficiale Directiei de Biodiversitate din cadrul Ministerului Mediului, asa cum facem in fiecare an, am cerut un punct de vedere si Academiei Romane, iar in scurta vreme, atunci cind vom primi toate aceste documente, vom analiza solicitarile depuse si comitetul de analiza tehnica special constituit la nivelul RBDD va lua decizia de a acorda sau nu aceste autorizatii!”, a declarat Paul Cononov pentru presa locala din Tulcea.

Sursa: Jurnalul National

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente