Sunt scutiti de taxa auto cei care vand sau cumpara masini pe teritoriul Romaniei

  0
  347
  Municipalitatea ar?dean? a întocmit „harta zgomotului din ora?”
  Municipalitatea arădeană a întocmit „harta zgomotului din oraş”
  Sunt scutiti de taxa auto cei care vand sau cumpara masini pe teritoriul Romaniei

  Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat pentru PROVINCIANEWS.RO ca taxa auto se percepe in continuare, cu o singura exceptie. Vezi care e!

  Premierul Victor Ponta a adaugat ieri taxa auto la inca alte 14 „bombe cu ceas mostenite” din timpul guvernarii PDL. Totusi vor fi si soferi fericiti! Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a explicat pentru PROVINCIANEWS.RO ca sunt scutiti de taxa auto cei care cumpara sau vand masini pe teritoriul Romaniei. Executivul a dispus de curand reluarea platii taxei.

  „A fost vorba despre o evaluare a taxei, ca sa evitam infringementul. Taxa auto se plateste si in acest moment si a fost suspendat doar un articol din Legea 9/2011, adica nu se percepe taxa auto pe piata interna”, a declarat Ministrul Mediului.

  „Nu platesc taxa auto cei care intra sub incidenta articolului 4.2 din Lege, articol suspendat, adica cei care vand sau cumpara masini pe teritoriul Romaniei. Toti cei care cumpara sau vand masini din strainatate vor plati taxa auto in continuare”, acompletat Rovana Plumb.

  Taxa auto ar putea fi suspendata pana anul viitor, conform unui proiect de lege care ar putea fi votat astazi in Parlament.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.