Șefii de la drumuri au uitat să depună hârtiile la Ministerul Mediului pentru avizarea unei autostrăzi construite deja
Sefii de la drumuri au uitat sa depuna hartiile la Ministerul Mediului pentru avizarea unei autostrazi construite deja
Sefii de la drumuri au uitat sa depuna hartiile la Ministerul Mediului pentru avizarea unei autostrazi construite deja

Sefii de la drumuri au uitat sa depuna hartiile la Ministerul Mediului pentru avizarea unei autostrazi construite deja

In timp ce ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si directorul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale, Narcis Neaga, a inaugurat lotul III al autostrazii Sibiu-Orastie, sefii de la Ministerul Mediului spun ca cei de la Transporturi nu au mai completat dosarul depus in vederea avizarii acestei lucrari.

Ministerul Mediului, Attila Korodi, a explicat, intr-un raspuns dat Parlamentului, ca lotul III al autostrazii Sibiu-Orastie nu a fost avizat pentru ca sefii de Companie nu au completat dosarul depus la Agentia de Protectie a Mediului. Potrivit raspunsului, datat 3 noiembrie 2014, Attila Korodi a explicat ca, atunci cand sefii de la Drumuri vor depune toate hartiile, se va relua procedura de avizare a lucrarii, care a fost deja inaugurata de sefii de la Transporturi- chiar inainte de turul II al alegerilor prezidentiale.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a inaugurat, vineri, lotul 3 al Autostrazii Sibiu-Orastie, dupa ce a facut o ultima inspectie pe tronsonul de 22 de kilometri pentru a se asigura ca traficul se poate desfasura in siguranta, avand in vedere ca mai exista lucrari care trebuie facute in zona.

Ioan Rus a ajuns, vineri, in jurul orei 12.00, pe lotul 3 al Autostrazii Sibiu-Orastie, situat intre localitatile Saliste (Sibiu) si Cunta (Alba), transmite corespondentul MEDIAFAX.

Dupa o scurta discutie cu reprezentantii firmei constructoare, Ioan Rus a anuntat ca, inainte de a decide daca va fi deschis traficul rutier pe tronsonul de 22 de kilometri, va face o ultima inspectie.

Insotit de reprezentantii presei, ministrul a parcurs cu autoturismul intreaga distanta, iar la intoarcere s-a oprit in zona unde au avut loc alunecari de teren.

Reprezentantii firmei constructoare i-au explicat ca mai sunt necesare lucrari de consolidare a terenului, dar ca acestea pot fi facute fara afectarea traficului rutier.

In jurul orei 13.30, in zona a sosit cu un autocar si premierul Victor Ponta, insotit de alti jurnalisti. Ministrul Ioan Rus s-a urcat in autocar, iar autovehiculul a plecat fara ca jurnalistii sibieni sa aiba posibilitatea de a urca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here