Sibiul are oficial peste 50 de kilometri de piste pentru biciclete

  0
  407
  Oprescu: Vom face piste pentru biciclişti, însă numai unde studiile arată că este sigur
  Sibiul are oficial peste 50 de kilometri de piste pentru biciclete

  Municipalitatea continua proiectul de amenajare de piste pentru biciclete pe care l-a demarat in anul 2009. „Daca in 2009 Sibiul avea doar 3 km de pista pentru biciclete destinata agrementului, in prezent, pistele utilitare se apropie ca lungime de 50 de km” a declarat primarul Klaus Iohannis.

  De la inceputul acestui an si pana in prezent s-au marcat piste pentru biciclete si pe strazile Rahovei – 1,7 km – si pe Stefan cel Mare, pe tronsonul dintre strada Revolutiei si strada Balea – 1,5 km. De asemenea, au fost marcate recent piste pentru biciclete si pe strazile Nicolae Teclu, Abatorului si Targul Fanului insumand o lungime de 1,4 km.

  Toate acestea au fost marcate cu vopsea bicomponenta, o varianta mai durabila pentru trasarea pistelor care devin din ce in ce mai folosite.

  In urmatoarea perioada, DPC, prin grija Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public si Privat, va marca piste pentru biciclete si pe Calea Dumbravii (0,8 km) pe tronsonul dintre strada Lomonosov si sensul giratoriu din Piata Aurel Vlaicu; pe strada Rusciorului, pe tronsonul dintre strada Targul Fanului si viaductul Gara Mica (1,4 km) si pe strada Oituz, pista urmand sa masoare aici aproximativ 900 de metri. Serviciul de Administrare a Domeniului Public si Privat va amenaja piste pentru biciclete si pe Calea Surii Mari, pe tronsonul dintre strada Marului si strada Macului, lungimea acestuia fiind de 1,2 km.

  Dupa marcarea pistelor de biciclete pe strazile enumerate mai sus, lungimea totala pe care se poate circula cu bicicleta in Sibiu va fi de 51,9 km.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.