Smithfield Procesare – premiata pentru ecologie

Timisoara, decembrie 2008: Smithfield Procesare a primit recent Diploma “Locul I in Top Afaceri Romania, Judetul Timis” pentru domeniul 90: “Eliminarea deseurilor si a apelor uzate”.

Premiul este decernat de catre portalul www.ListaFirme.ro, care realizeaza anual un top al firmelor care exceleaza in diferite domenii de activitate. In urma analizarii datelor financiare furnizate pentru anul 2007, Compania Smithfield Procesare a primit distinctia “Locul I in Top Afaceri Romania, Judetul Timis” pentru domeniul 90: “Eliminarea deseurilor si a apelor uzate”. Criteriile de evaluare au fost: criteriul geografic, cifra de afaceri si domeniul de activitate al companiilor. In baza de date gestionata de ListaFirme.ro, si folosita pentru realizarea acestui top, figureaza peste 770 000 de companii din Romania.

“Suntem extrem de onorati de primirea acestei distinctii si ne bucura sa vedem recunoscute roadele investitiilor noastre facute in Judetul Timis, in valoare de 12 milioane USD – pentru statia de neutralizare a deseurilor, si 7 milioane USD – pentru statia de epurare. Aceasta realizare a fost posibila datorita muncii in echipa si a sprijinului primit din partea institutiilor locale. Cum ne apropiem de anotimpul cadourilor, nici ca se putea o sincronizare mai buna pentru primirea acestui premiu-cadou”, a declarat cu un zambet larg dl Morten Jensen, CEO Smithfield Procesare.

Compania Smithfield Procesare are in componenta o statie de epurare si o statie de neutralizare a deseurilor de origine animala, aprobata prin Directiva 1774/2002, metoda 1, cu o capacitate de procesare a deseurilor de origine animala de aprox 60 000 tone anual. Aceste statii respecta toti parametrii de functionare pentru a fi in conformitate cu normele de protectie a mediului, atat cele nationale cat si ale Uniunii Europene.

Articolul precedentHuo! Cu legea…
Articolul următorDespaduririle

Articole similare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente