Sorin Oprescu: „In fiecare zi murim un pic din cauza mizeriei”

  0
  320

  Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, le transmite bucurestenilor „sa omoare monstrii nepasarii”, gunoaiele aruncate la intamplare, informeaza Mediafax. Acesta spera ca bucurestenii vor intelege ca daca raman nepasatori in fata mizeriei, o sa „murim un pic” in fiecare zi.
  sorin oprescu
  Primarul general Sorin Oprescu a mers, sambata dimineata, in centrul Capitalei, sa vada lucrarile mai multor echipe de studenti de la Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”, simbolizand niste monstri facuti din pet-uri sau deseuri electrocasnice, care „ne vor omori” daca vom sta nepasatori in fata mizeriei.

  Desi la ora zece dimineata era frig, multa lume s-a adunat pe trotuarul de langa gura de metrou de la Piata Romana. Acolo, cativa studenti de la Arhitectura au expus o lucrare mai putin obisnuita. Doi viemi gigant facuti din peste 400 de pet-uri si pahare de plastic, care sa insufle bucurestenilor teama ca, in viitor, fara grija fata mediu am putea fi mancati de vii, dupa cum isi explicau doi trecatori mai tineri.

  „Este extraordinar ce ati facut. As vrea sa spun ca acesti monstri sunt simbolul nepasarii sau chiar mai grav al nesimtirii noastre”, a spus edilul sef al capitalei.

  Sursa: Libertatea

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.