Summit-ul NATO, inconjurat de gunoaie!

0
304

Bine ati venit printre gunoaie! Asa par sa se pregateasca bucurestenii sa-i intampine pe sefii de stat si de guvern ce vor veni la summitul NATO.

Zgaltaiti bine de gropile asternute in calea limuzinelor si pe jumatate sufocati de praful din aer, surprizele nu se termina pentru mai-marii planetei nici dupa ce ajung la Palatul Parlamentului. Mai ales in cazul in care George Bush face greseala sa se uite pe fereastra.

Cu o luna inainte de summit-ul NATO, imprejurimile Palatului Parlamentului seamana cu un ghetou. Sute de sticle, pungi de plastic si cutii zac la intersectia strazilor Uranus si Calea Rahovei. Printre maldarele de gunoaie, haite de caini vagabonzi isi dreg glasul pentru primirea oficiala.

Gunoaiele par sa se reverse de pe strazile laturalnice. Locuitorii din zona spun ca ar exista o explicatie: piata de flori din apropiere. Luati la intrebari, vanzatorii neaga insa tot.

Un lucru este clar. Locul unde vor veni 26 de sefi de stat si de guvern, insotiti de delegatii impresionante si de cohorte de ziaristi straini, arata ingrozitor.

Sursa: PRO TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.