Supa de gaina, medicament

Celebra supa de gaina, faimoasa pentru calitatile sale de medicament impotriva racelii, poate impiedica si cresterea presiunii sangelui, arata un studiu realizat de cercetatorii din Japonia.
gaina
Conform autorilor testului, pieptul de pui contine proteine colagenice, care au efecte antihipertensive. Insa japonezii atrag atentia asupra faptului ca produsul nu are in compozitia sa o cantitate atat de mare de proteine incat sa fie considerat un me-di-ca-ment.

Prin urmare, cei care au astfel de probleme de sanatate nu trebuie sa apeleze doar la acest leac pentru a li se ameliora starea. Ei recomanda consumul de gheare si pi-cio-are provenite de la pui, care, de altfel, sunt considerate a fi inutile in Statele Unite ale Americii si aruncate.

In orice alta parte a lumii, sunt utilizate cu succes la scaderea tensiunii. In Romania, acest aliment mai este cu-noscut si sub denumirea de “penicilina bunicii”. ,La el apeleaza majoritatea persoanelor care acuza stari gripale sau au o dispozitie proasta.

De ase-menea, contine proteine, care sunt foarte utile la formarea anticorpilor si nu incarca tubul digestiv in acest fel supa de gaina poate fi consu–mata si de persoanele care sufera de gastri-ta sau ulcer, boli care ne pot pu-ne viata in pericol.
Sursa: Jurnalul National

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente