Sute de carabusi de mai in Padurea Dumbrava

0
300
Cei mai mici carabusi sibieni au iesit din case
Cei mai mici carabusi sibieni au iesit din case

Cea de-a patra editie a Concursului de orientare sportiva „Carabus de Mai”, organizat de CTM „Amicii Muntilor Sibiu”, cu sprijinul Casei de Cultura a Sindicatelor Sibiu, s-a finalizat duminica.

Desi vremea a fost potrivnica, la start s-au inscris aproximativ o suta de concurenti, care au strabatut traseele propuse de organizatori in functie de categoria de varsta, fiecare, luptand pentru un loc pe podium.
De la cel mai tanar concurent, de doar 5 anisori, pana la cel mai in varsta , de 65 de ani, toti participantii s-au declarat multumiti de desfasurarea acestui eveniment sportiv, manifestandu-si dorinta de a participa si anul viitor.

Un numar impresionant de elevi de la Scoala nr. 20 Sibiu, insotiti de profesorii lor, s-au dovedit interesati de a fi initiati intr-un astfel de sport si de a participa la o asemenea competitie. Acest lucru nu poate decat sa ne motiveze pe noi ca si organizatori, pentru a continua si in anii urmatori „Carabusul de Mai”.

Unul din scopurile acestui concurs fiind si acela, de cunoastere a cadrului natural si valorificarea potentialului turistic oferit de Padurea Dumbrava din Sibiu, precum si de educarea participantilor in spiritul protejarii si ocrotirii naturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.