„Tinerii ambasadori”, la final

0
301

Ambasada britanica gazduieste astazi Ceremonia de incheiere a proiectului „Tinerii ambasadori impotriva schimbarilor climatice”.

La eveniment participa secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Externe, Raduta Matache, si parlamentarul Elliot Morley, membru al Camerei Comunelor din Marea Britanie. Proiectul „Tinerii ambasadori impotriva schimbarilor climatice” a urmarit sa creasca gradul de informare publica asupra fenomenului incalzirii globale, prin instruirea cadrelor didactice, organizarea unor seminarii dedicate in scoli, precum si a unui concurs national de campanii de constientizare adresat elevilor de gimnaziu.

Proiectul, derulat intre octombrie 2007 si martie 2008, a fost finantat de Ministerul britanic de Externe si implementat de Fundatia TERRA Mileniul III si Asociatia ALMA-RO, in parteneriat cu British Council Romania si Jurnalul National. La ceremonia de incheiere a proiectului vor fi anuntati cistigatorii concursului de campanii de constientizare a schimbarilor climatice – cei patru tineri Ambasadori.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.