Topul destinatiilor in care ai nevoie doar de bicicleta si rucsac

  0
  378
  Topul destinatiilor in care ai nevoie doar de bicicleta si rucsac
  Topul destinatiilor in care ai nevoie doar de bicicleta si rucsac

  Odata cu incalzirea timpului, creste si numarul optiunilor pentru petrecerea timpului liber. Wall-Street.ro propune noua destinatii in care te poti bucura de priveliste si aer curat pe bicicleta.

  Excursie pe bicicleta la rezervatia de zimbri Bucsani

  O excursie de o zi in care turistii vor pedala in padurea Bucsani vizitand cea mai mare zimbrarie din Romania, aflata in judetul Dambovita.

  Plecarea se face din Bucuresti cu masina pe traseul Bucuresti – Bucsani – Targoviste si retur, iar traseu pe biciclete se intinde pe aproximativ 30 km (Bucsani – Ratoaia – I.L.Caragiale – Adanca – Bucsani), potrivit agentiei Enjoy Transilvania.

  Turistii vor putea vizita in timpul excursiei rezervatia de zimbri din padurea Bucsani, casa memoriala I.L.Caragiale si Curtea Domneasca din Targoviste.

  Oraganizatorii pun la dispozitie o bicicleta de tip “mountain bike”, transportul auto din Bucuresti si un ghid de turism care va pedala alaturi de tine si de restul grupului.

  „Am pregatit un traseu lejer de aproximativ 30 km ce se va derula pe drumuri locale, departe de traficul aglomerat. Il vom parcurge intr-un ritm relaxant astfel incat oricine sa il poata parcurge cu usurinta si sa se bucure de o zi in mijlocul naturii”, spune Mircea Olaru, directorul agentiei si ghid national.

  Pretul excursiei: circa 22 euro (95 lei)/ pers

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.