Transport ecologic pentru copiii de la Gradinita Scufita Rosie

  0
  509
  Educaţie ecologică într-o grădiniţă din Cluj
  Transport ecologic pentru copiii de la Gradinita Scufita Rosie

  Asociatia pentru Tranzitia Urbana din Bucuresti oganizeaza la Alba Iulia noi actiuni care promoveaza transportul ecologic in randul copiilor prescolari. Campania de informare si constientizare sustinuta prin acest proiect se desfasoara in cadrul proiectului european Active Access in orasele Alba Iulia si Bucuresti.
  Proiectul Active Access este finantat prin programul Intelligent Energy Europe si promoveaza cresterea utilizarii mersului pe bicicleta si a mersului pe jos, pentru calatoriile zilnice pe distante scurte in zonele de proximitate, pentru imbunatatirea sanatatii oamenilor si a economiei locale.
  Ca si la actiunile precedente, copiii vor lua parte in aceasta primavara la un joc-concurs intitulat Jocul Sarpelui in Trafic: in cadrul jocului, timp de o saptamana, copiii nu vor mai fi dusi la gradinita cu masinile parintilor, ci vor merge pe jos sau cu mijloacele de transport in comun.
  Proiectul se desfasoara in perioada 2-6 aprilie la Gradinita cu program prelungit Scufita Rosie din Alba Iulia: copiii vor invata lucruri legate de transportul prietenos cu mediul, atat prin intermediul Jocul Sarpelui in Trafic, cat si prin intermediul altor jocuri potrivite varstei lor.
  Partenerii proiectului Active Access sunt Primaria Alba Iulia, ISJ Alba si ALEA.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.