Un ministru indecis: Maria Grapini intreaba pe Facebook daca sa voteze sau nu proiectul Rosia Montana

0
342
Zgonea: Luni convoc?m BP reunite la Parlament pentru Comisia special? pentru Ro?ia Montan?
Război la Tribunalul Buzău între Roşia Montană şi mai multe asociaţii de mediu
Un ministru indecis:Maria Grapini intreaba pe Facebook daca sa voteze sau nu proiectul Rosia Montana
Un ministru indecis:Maria Grapini intreaba pe Facebook daca sa voteze sau nu proiectul Rosia Montana

Ministrul delegat pentru IMM, Turism si Mediu de Afaceri, Maria Grapini, nu este sigura daca o sa voteze in Parlament pentru exploatarea de laRosia Montana, asta dupa ce proiectul de legecare permite acest lucru a fost adoptat de Guvern.

„De ce noi romanii trebuie sa alegem mereu din doua rele???? Proiectul Rosia Montana este clar ca a fost gresit pornit! Oamenii care ma stiu, cetatenii din colegiul meu imi cer sa nu votez proiectul de lege pentru inceperea exploatarii! Ce credeti ca voi face?….. astept parerea voastra!”, si-a intrebat Maria Grapini sustinatorii de peFacebook.

Reactia celor care au dat „Like” paginii ministrului nu a intarziat sa apara, cei mai multi dintre ei cerandu-i sa nu fie de acord cu exploatarea de la Rosia Montana.

„Veti vota cu poporul! Pamantul si bogatiile lui nu se vand”, a scris o persoana.

Totusi, sunt si persoane care ii transmit lui Grapini ca ii vor respecta decizia, indiferent care va fi.

„Orice decizie veti lua noi trebuie sa o respectam. Aveti o perspectiva mult mai corecta decat noi. Succes!”, a notat cineva.

O persoana ii atrage atentia pentru modul in care a actionat si pentru faptul ca din postura sa de ministru nu poate cere un astfel de sfat pe o retea de socializare.

„Doamna Grapini, sunteti prea inteligenta pentru a cocheta astfel cu noi. Sunteti la un nivel de lider, de formator de opinie, nu de ‘Ce credeti ca voi face?’. Noi asteptam de la dumneavoastra o parere ferma, de lider, de persoana care poate si vrea sa aiba opinii ferme, motivate, persoana capabila sa traga dupa ea si pe cei neinformati, indecisi, fie intr-o parte fie in cealalta”, i-a scris o admiratoare.

Guvernul Ponta a adoptat, marti, proiectul de lege care permite exploatarea aurului la Rosia Montana. Documentul va fi trimis catre Parlament, care va lua decizia finala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.