Ursi crescuti intr-o casa din Pantelimon, confiscati de Garda de Mediu

0
384

Comisarii Garzii de Mediu din Bucuresti au descins joi in curtea unei familii din orasul Pantelimon, unde oamenii cresteau doi ursi: Baloo si Rambo.ursi

Baloo are 1 an si 4 luni si a ajuns deja la 100 de kilograme. Familia a acceptat cu greu sa il predea autoritatilor si l-a urcat in masina care a pornit spre rezervatia naturala de la Zarnesti. Surpriza cea mare a venit dupa aceea, cand comisarii au descoperit ca in casa mai exista un ursulet de numai 4 luni. Stapanii lui nu au avut de ales si l-au predat si pe el.

Sotii Cretu lucreaza de o viata la circ. L-au primit in dar pe Baloo, de la un prieten italian, patron de circ. L-au crescut in curte si l-au dresat fara ca vecinii din cartier sa afle despre asta.

Promit ca vor face tot ce se poate pentru a-l recupera. Autoritatile spun insa ca este aproape imposibil, pentru ca legea stabilieste ca un urs are nevoie mult spatiu si de dotari speciale, care nu pot fi create in curtea unei case obisnuite. Si micul Rambo a plecat tot catre rezervatia de la Zarnesti.

Sursa: Stirile PRO TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.