Vanatoarea de ursi pe Valea Prahovei continua!

Cinci ursi cersetori din zona cotei 1400 au cazut in capcana specialistilor marti seara. In total, opt animale au fost prinse in 24 de ore.
ursi gunoieri
Doi dintre prizonieri, doi pui simpatici, au fost ademeniti cu ciorba de burta. Stateau in drum si asteptau ceva de mancare de la turisti. Pentru ca erau pui, specialistii au decis ca pot fi tranchilizati in libertate, fara sa mai fie capturati inainte in custi metalice.

Ursuletii au fost ademeniti cu lipii si ciorba de burta. Odata ajunsi in bataia pustii, animalele au fost sedate. Dupa ce tranchilizantul si-a facut efectul ursuletii au putut fi ridicati. Vanatorii au mai prins o ursoaica si doi pui.

Operatiunea de tranchilizare pe timpul zilei a impus masuri de securitate sporite. Pana cand serul si-a facut efectul, animalele puteau ataca pe oricine. De aceea, zona a fost inchisa in timpul operatiunii.

Pana acum au fost capturate 11 exemplare de urs. Ca si celelalte animale prinse, cei doi ursuleti vor fi dusi intr-o padure din judetul Arges. Actiunea de prindere a ursilor va continua.

Sursa: PRO TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente