„Verde” pentru Autoritatea Metropolitana de Transport Bucuresti

  "Verde" pentru Autoritatea Metropolitana de Transport Bucuresti

  Ordonanta de urgenta prin care se va infiinta Autoritatea Metropolitana de Transport Bucuresti va produce numeroase modificari. Printre acestea ar fi: microbuzele maxi-taxi vor lua locul autobuzelor pe strazile inguste, abonamentul la metrou va fi valabil si pe autobuz, iar microbuzele vor avea aparatele de scanare si taxare bilet la fel ca cele din tramvai.
  Reprezentanti ai Ministerului Transportului afirma ca dupa ce sistemul va fi creat, metroul, tramvaiul si microbuzele vor fi coordonate de catre noua institutie. O calatorie cu metroul va costa cat una cu autobuzele RATB-ului. Potrivit directorului executiv al Directiei Transporturilor, Drumuri si Sistematizarea Circulatiei din cadrul Primariei Capitalei, in zonele Andronache si Rahova ar putea fi introduse aceste microbuze, scoase in anul 2009 fiindca traseele se suprapuneau cu cele ale autobuzelor. Pe strazile Pucheni si Teius ar putea circula transportatorii privati care vor monta aparate de taxat.
  De asemenea, directorul RATB, Adrian Crit, a spus si el ca noua institutie a fost ceruta de Fondul Monetar International si termenul limita de infiintare este august 2011.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *