“La Antipa, in spatele usilor inchise” Vietuitoare invizibile din sol

“La Antipa, in spatele usilor inchise”  Vietuitoare invizibile din sol
“La Antipa, in spatele usilor inchise” Vietuitoare invizibile din sol

Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” continua seria intalnirilor cu specialistii Muzeului, grupate in cunoscutul ciclu de conferinte „La Antipa, in spatele usilor inchise”.

Sambata, 15 iunie, incepand cu ora 11.00, programul continua cu invitatia Cristinei Constantinescu – specialist al Muzeului – de a descoperi diversitatea extraordinara a formelor de viata din solul planetei noastre, diversitate care multa vreme a ramas “ascunsa”.

Vietuitoarele din sol au o importanta fundamentala in functionarea ecosistemelor planetei noastre, determinand descompunerea substantei organice si, prin aceasta, realizarea circuitului materiei si al fluxului de energie.

Va asteptam sa patrundeti alaturi de noi in acest “univers” si sa intelegeti rolul vietuitoarelor sale in angrenajul planetar!

Inscrierea participantilor se poate face in limita a 50 de locuri la telefon: 021.312.88.26, int. 4 sau pe e-mail: [email protected]

Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi si studenti – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulti – 15 de lei.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente