Array

World Travel Market promoveaza turismul ecologic

Targul World Travel Market (WTM), care se va desfasura in Londra in perioada 12 – 15 noiembrie, vine anul acesta cu o serie de initiative ecologice. Reducerea consumului de energie si utilizarea produselor reciclabile reprezinta doar startul pentru masurile care vor fi luate cu scopul ca evenimentul sa devina mult mai prietenos cu mediul.

“Atat noi, cat si multi alti membri ai acestei industrii, putem face demersuri semnificative pentru a anihila efectele pe care amprenta umana le lasa asupra Globului. Nu voi pretinde in nici un moment ca suntem sau putem fi perfecti, insa trebuie sa incepem de undeva. Trebuie sa facem fata acestor provocari ale incalzirii climatice, sa ne asumam responsabilitati si sa facem mai mult decat sa vorbim despre aceste probleme”, a spus presedintele WTM Fiona Jeffery.

WTM promoveaza de 13 ani de zile turismul responsabil, iar initiativele din acest an vin sa sustina aceasta politica. In asociatie cu UNWTO si sprijinit de cele mai bune companii de turism de pe piata, World Travel Market va lansa anul acesta Ziua Turismului Responsabil, la nivel mondial, in data de 14 noiembrie. Organizatorii si membrii targului vor dispune de trei feluri de tomberoane pentru gunoi, colorate diferit, pentru separarea si colectarea selectiva a deseurilor.

La sfarsitul targului, tot gunoiul generat va fi transportat la un centru de reciclare. In plus, toate covoarele din incaperile care vor gazdui evenimentul sunt facute din produse reciclate, asemenea tututror materialelor informationale printate pe hartie reciclata.

Sursa: Green Report

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,164FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente