Zoli de la Sistem se alatura campaniei Romania fara Cianuri

Coalitia “Romania fara Cianuri” castiga tot mai multi sustinatori. Zoli Toth, component al trupei SISTEM, isi declara sprijinul fata de campania de sustinere a interzicerii cianurii in minerit in Romania. El se alatura, astfel, celor 6.5000 de romani care au votat pe site-ul www.faracianura.ro, altor personalitati ale vietii publice (Claudiu Bleont, Mihaela Radulescu, Florin Piersic Jr., Gianina Corondan etc.), politicieni si ONG.

Pe 5 octombrie, in Piata Constitutiei din Bucuresti, va avea loc un concert al trupei SISTEM, in timpul caruia Zoli Toth va purta un tricou cu textul “Romania nu gusta cianura!”. De asemenea, in premiera, se vor proiecta pe un ecran si spoturile realizate special pentru campania Coalitiei “Romania fara Cianuri”.

Zoli Toth considera ca “momentul si locatia sunt cele mai potrivite, votul in plenul Camerei Deputatilor urmand sa aiba loc in cursul lunii octombrie, iar apropierea de Palatul Parlamentului arata cine sunt responsabilii pentru adoptarea unei astfel de legi de pe urma careia Romania are doar de castigat, din punct de vedere al mediului, social si chiar economic”.

Sursa: Green Report

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,176FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente