premiul-ingerul-auriu.jpgFranz Fehrenbach a fost desemnat „Personalitatea anului 2009”

Automobil Clubul German (ADAC) a decernat in luna ianuarie premiul „Gelber Engel” („Ingerul auriu”) lui Franz Fehrenbach, Presedintele Consiliului de Administratie al companiei Bosch, desemnandu-l „Personalitatea anului 2009”. Astfel, Comitetul executiv al Automobil Clubului German il recompenseaza pe Franz Fehrenbach pentru „spiritul inovator al concernului german in domeniul ecologiei” si initierea procesului de transformare a companiei Bosch din furnizor de piese auto, in producator de sisteme ecologice.

Cu ocazia primirii distinctiei, Franz Fehrenbach a declarat ca „acest premiu recompenseaza modul in care am abordat subiecte, care nu sunt numai pentru mine importante, ci care au o relevanta deosebita in aceasta perioada dificila: managementul unei afaceri durabile, administrarea unei afaceri cu credibilitate si integritate, si sarcina dificila, dar care trebuie indeplinita, de a mentine acel echilibru intre asigurarea profitabilitatii pe termen lung a companiei si interesele sociale si ecologice”.

Dr. Norbert Reithofer, Presedintele Consiliului de Administratie al companiei BMW AG si castigatorul de anul trecut al premiului „Personalitatea ADAC”, a inmanat premiul lui Franz Fehrenbach in cadrul festivitatii din acest an si a remarcat ca „deschiderea, integritatea si urmarirea cu tenacitate a obiectivelor propuse continua sa reprezinte trasaturile de caracter ale lui Franz Fehrenbach”.

Ceremonia de decernare a premiului ADAC „Ingerul auriu 2009” a avut loc la Residence Palace din Munchen. La ceremonie au participat 500 de personalitati din lumea afacerilor, din sfera politica si alte personalitati publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here