Comisia European? a lansat Apelul pentru Proiecte Durabile Demonstrative Urbane
Comisia Europeană a lansat Apelul pentru Proiecte Durabile Demonstrative Urbane
Comisia Europeana a lansat Apelul pentru Proiecte Durabile Demonstrative Urbane
Comisia Europeana a lansat Apelul pentru Proiecte Durabile Demonstrative Urbane

La data de 24 decembrie,pentru semnatarii Pactului Primarilor. Conventia Primarilor reprezinta principala miscare europeana in care sunt implicate autoritatile locale si regionale ce se angajeaza in mod voluntar pentru cresterea eficientei energetice si utilizarea surselor de energie regenerabila pe teritoriile lor.

Prin angajamentul lor, semnatarii Pactului isi propun atingerea si depasirea obiectivului Uniunii Europene de reducere cu 20% a emisiilor de CO2 pana in 2020. Informatii mai detaliate puteti gasi aici.

Obiectivul acestei solicitari de oferte este de a permite autoritatilor locale din tarile Parteneriatului Estic sa puna in aplicare proiecte -pilot incluse in planurile lor de actiune privind energia durabila (SEAP-uri) in cadrul Pactului primarilor si, astfel, pentru a facilita implementarea acestora.
Data limita pentru depunerea Conceptelor de Proiecte este 21 martie 2014. Candidatii preselectati vor fi invitati sa-si prezinte cererile complete pana in iunie 2014.

Ghidul pentru solicitanti si formularele de inscriere sunt disponibile aici.

Persoanele interesate vor avea posibilitatea de a primi mai multe detalii in timpul sesiunilor informatoare, care vor avea loc in urmatoarele orase:
– 23 de ianuarie 2014 – Kiev, Ucraina (potentiali candidati din Ucraina si Belarus vor fi invitati sa se alature la aceasta sesiune de informare)
– 28 de ianuarie 2014 – Chisinau, Moldova
– 30 ianuarie 2014 – Tbilisi, Georgia
– Data urmeaza sa fie confirmata – in Baku, Azerbaijan
– Data urmeaza sa fie confirmata – in Yerevan, Armenia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here