Concursul foto: „Natura prin obiectiv: Biodiversitatea in Muntii Apuseni”

0
80

Competitia se va desfasura in perioada 22 mai-15 noiembrie si se va incheia cu o expozitie de fotografie

Concursul foto: „Natura prin obiectiv: Biodiversitatea in Muntii Apuseni„, organizat de Asociatia „Prietenii Muzeului Tarii Crisurilor„, in parteneriat cu Complexul „Muzeul Tarii Crisurilor” si Administratia Parcului Natural Apuseni se apropie de termenul limita de trimitere a fotografiilor.

Se pot inscrie fotografi amatori sau profesionisti cu imagini ce reprezinta biodiversitatea in Muntii Apuseni la trei Sectiuni: A. Flora, B. Fauna si C. Macro.
Premiile pentru cele mai bune trei lucrari la fiecare sectiune a concursului (A-C) in valoare totala de 3.000 RON sunt oferite de PETROM, dupa cum urmeaza: Premiul I – 500 RON; Premiul II – 300 RON si Premiul III – 200 RON.

Regulamentul concursului si formularul de participare se pot descarca de pe site-ul muzeului www.mtariicrisurilor.ro

Concursul, ce are drept scop celebrarea Anului International al Biodiversitatii 2010 – declarat astfel de Organizatia Natiunilor Unite (ONU), se va finaliza prin prezentarea celor mai bune lucrari intr-o expozitie foto, care va fi vernisata in luna noiembrie la Complexul „Muzeul Tarii Crisurilor„, ocazie cu care va avea loc festivitatea de premiere. Expozitia va fi prezentata si la Centrele de vizitare ale Parcului Natural Apuseni, precum si in muzeele din orase limitrofe Apusenilor.

Sursa: Informatia de Vest

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here