Zilele trecute, a avut loc Gala Premiilor Recycle Art, un concurs al celor mai surprinzatoare obiecte de arta realizate din deseuri, organizat de HotNews.ro, cu sprijinul Asociatiei Eco Tic si Milennium Tour Romania.
caine.jpg
Din cele 231 de obiecte inscrise in concurs, 50 au fost selectate pentru finala. Juriul a fost format din reprezentanti ai organizatorilor. Locul 3 – un aparat foto – a fost primit pentru lucrarea „Girafa”, realizata din capace colorate de plastic. Ea a fost apreciata pentru simplitate si voiciune. Locul 2, premiat cu un laptop, a fost acordat pentru lucrarea „Calutul”, confectionat din hartie de ziar. Iar castigatorul locului 1 a fost un catel de circa 2 centimetri, realizat din cabluri, o mufa de incarcator si doua piulite. Lucrarea „Kit” a fost premiata cu o excursie la Berlin. Organizatorii au hotarat sa acorde si doua mentiuni, pentru lucrarea „Green” – o geanta din taste de computer si „Soldatul” – lucrare din capace de sticle de bere. Pe langa acestea, a mai fost acordat si un premiu al Publicului pentru lucrarea „Robotul Sticlon”. Robotul din PET-uri a adunat cele mai multe voturi din partea publicului. Autorul lui a fost premiat cu un album Leonardo da Vinci.

Organizatorii concursului au dorit sa traga un semnal de alarma asupra problemei deseurilor si sa sensibilizeze publicul in privinta unei atitudini ecologice. Astfel ca expozitia Recycle Art va putea fi vazuta pana pe 24 octombrie, la Centrul National al Dansului Bucuresti, la etajul 3 al Teatrului National Bucuresti.

Sursa: HotNews

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here