Evenimentele marca “Actionam Responsabil!” din urmatoarea perioada

Evenimentele marca “Actionam Responsabil!” din urmatoarea perioada

Evenimentele marca “Actionam Responsabil!” din urmatoarea perioada

Reteaua “Actionam Responsabil!” pregateste in urmatoarea perioada o serie de evenimente de awarness si cursuri dedicate membrilor sai, cat si tuturor reprezentantilor companiilor, organizatiilor nonguvernamentale sau partenerilor sociali, interesati de subiectul responsabilitatii sociale.

Evenimente de awarness si networking

Evenimentele de awarness si networking se vor desfasura sub forma unei dezbateri de tip panel, scopul acestora de a oferi o perspectiva avizata din partea unor specialisti din domeniul responsabilitatii sociale (reprezentanti ai companiilor, sectorului public, societatii civile sau mediului academic) despre subiecte de actualitate.

Initiem seria de evenimente, cu urmatoarele:


CONFERINTA “Companii de impact. Beneficiile implicarii angajatilor in CSR” organizata de Centrul regional Nord-Vest in parteneriat cu JCI Cluj in data de 22 mai 2014. Conferinta, care va avea loc in mansarda localului Napoca 15 incepand cu ora 18.00, are ca scop furnizarea de informatii concrete despre importanta si dimensiunea responsabilitatii sociale corporatiste in Romania. Speakeri invitati: Rodica LUPU (Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa), Felméri ERZSÉBET (MOL Romania), Tania RUCAREANU (Genpact). Detalii despre eveniment si inscrieri,aici.

WORKSHOP-UL “Responsabilitatea sociala ca model de afaceri” organizat de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti in parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa la Bucuresti, in data de5 iunie 2014. Evenimentul are ca obiectiv promovarea principiilor responsabilitatii sociale in randul companiilor din Romania si intelegerea rolului principalelor functii de business si a departamentelor suport in dezvoltarea unor afaceri sustenabile. In cadrul workshopului va fi abordata Integrarea principiilor responsabilitatii sociale la nivel de organizatie si se va desfasura o sesiune de networking. Detalii despre eveniment si inscrieri, aici.

Cursuri cu acreditare

Corpul Profesionistilor in Responsabilitate Sociala organizeaza periodic cursuri de formare pentru Manageri de Responsabilitate Sociala acreditate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari.

CURS OPEN IN IASIManager de Responsabilitate Sociala (23-25 mai si 30-31 mai 2014). Definirea rolului pe care un manager de responsabilitate sociala ar trebui sa il aiba si formarea profesionala in acest domeniu reprezinta aspecte cheie pentru stimularea implicarii sociale a organizatiilor si promovarea initiativelor de responsabilitate sociala. In acest sens, cursul contribuie semnificativ la dezvoltarea unei abordari integrate a principiilor responsabilitatii sociale in strategia fiecarei organizatii. Cursul se adreseaza atat celor care au experienta de lucru in domeniu, oferind o perspectiva structurata si instrumente de lucru utile in activitatea de zi cu zi, precum si celor interesati sa inteleaga domeniul si conceptele cu care opereaza in intreaga lor complexitate. Detaliidespre curs si inscrieri, aici.14 Mai 2014 - Sursa: Finantare.roArticole recente:
Afaceri ecologice
health_odejda_bambuk03
24 octombrie 2016
EcoMagazin
natural-art-public-intallation-stones-david-allen-fb
21 octombrie 2016
Controlul poluarii
toalete-ecologice-timisoara-foto-opinia-timisoarei-270x203
20 octombrie 2016
Case Pasive
case-din-baloti
17 octombrie 2016
Colectare Deseuri
Accidente ecologice
coral-large_trans9rg-p7f8wnnss1ppckrmr5dlnah7xnb_cefm-bnf_fs
16 octombrie 2016
Combustibil alternativ
autobuz-electric-cluj-250x180
13 octombrie 2016
Accidente ecologice
space-debris
12 octombrie 2016
Biosecuritate
Mobilizare generala de Ziua Curateniei
11 octombrie 2016
Biosecuritate
Institutul Wyss de Cercetare in-vitro
9 octombrie 2016
Protectia Mediului
Accidente ecologice
3% din deseurile din oceane sunt alcatuite din pungi de plastic alimentare.
8 octombrie 2016
Afaceri ecologice
Tribul Achuar din Amazon isi cere drepturile la o viata libera.
6 octombrie 2016
Biodiversitate
panda-bear
5 octombrie 2016
Alimentatie
980x
2 octombrie 2016
Protectia atmosferei
Harta interactiva a poluarii
1 octombrie 2016
Stop Abandonului
@Recomandari
ciolos
6 aprilie 2016
Evenimente ecologice
adopta-o-casa-6-e1434456234818-820x300
28 martie 2016
Schimbari climatice
In 2016 s-a inregistrat cea mai calda luna ianuarie din istoria masuratorilor meteorologice
22 februarie 2016
Energie regenerabila
Producerea energiei regenerabile - tot mai la îndemână
19 februarie 2016