Ministerul Mediului: Taxa auto creste la 2000 de euro pentru masinile cu multi cai putere

  1
  76
  Ministerul Mediului intentioneaza majorarea taxei auto din ianuarie 2011

  Ministerul Mediului intentioneaza majorarea taxei auto din ianuarie 2011 si introducerea platii si pentru motoarele Euro 5, care sunt exceptate, in prezent, de la aceasta obligatie.

  „De la 1 ianuarie, toate masinile care se fabrica vor fi Euro 5 si, din acest punct de vedere, noi nu mai putem sa stam sa nu taxam aceste masini, care si ele polueaza. (…) Avem nevoie de bani mai multi in Fondul de Mediu, pentru ca avem nevoie de investitii ‘verzi’. Anul acesta, am dat de sapte ori mai multi pentru impadurire”, a explicat ministrul Mediului, Laszlo Borbely.

  Astfel, la motoarele Euro 5, se intentioneaza introducerea unei taxe de 100-200 de euro pentru masinile de pana la 1.400 cmc si de peste 2.000 de euro pentru cele de 3.000 cmc.

  La motoarele Euro 3, noua taxa auto par putea creste cu 50% fata de anul in curs.

  1 COMENTARIU

  1. Inca odata ne este dovedit faptul ca suntem condusi de imbecili care nu au absolut nicio treaba cu interesele populatiei sau alte aspecte sociale si economice. Atata timp cat salariul minim in Ro este de 20 de ori mai mic decat in tarile din UE (asta daca comparam si cu preturile alimentelor etc..)ei mai vor taxe sa protejeze mediul, de parca ar demara proiecte petru protejarea mediului cu banii care ii stang in urma colectarii taxelor :)) sigur….daca le vor colecta dar nici asta nu sunt in stare. Foarte bine domnule daca vrei sa scoti rablele de pe strada nu se face asa incercat sa scoateti din circulatie si daciile de 100 de ani care polueaza mai mult decat 4 masini euro 2, s-au ce ar fi daca mijloacele de transport in comun care scot mai multe noxe decat 10 masini euro 2 sau 3 dar stai alea sunt ale statului si nu se pune nu???
   Nu asa baieti bulgaria e aproape s-au nu va ganditi la treaba asta, imi pare rau dar v-ar trebui creier sa ganditi in timp ce voi aveti c+++t in cap, dar nicio problema de ce sa platim taxe in ro cand putem plati in alt stat si sa poluam aceasi tara. PENIBILLLL
   Si domnule ministru poate ca dumneavoastra va permiteti daca spuneti ca e o taxa mica asa ca si cum las ca aveti voi de unde…sigur pana intr-o zi cand o sa porneasca o mica campanie care o sa va faca sa va ascundeti in dulap…firar UDMR-ul vostru de nenorociti. Pana cand….? nu va ganditi ca va scuipa lumea cand treceti pe strada…s-au voi veti fi in masinile de serviciu. O ADUNATURA DE TICALOSI DE MINCINOSI SI DE PUPINCURISTI ASTA SUNTETI TOTI si sa nu uitam in ultimul rand MOSI SENILI INCOMPETENTI SI SUBCALIFICATI.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here