„Natura mai aproape de tine”, la Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta
„Natura mai aproape de tine”, la Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta

De astazi, parintii vor putea fi ghizi excelenti pentru copiii lor atunci cand vor vizita Microrezervatia din Constanta. Panourile interpretative “Natura mai aproape de tine”, care au fost amplasate de curand pe aleile Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii, contin toate informatiile de care au nevoie. Ideea a fost pusa in practica de membrii ONG-ului Mare Nostrum.

„Panourile sunt accesibile, le intorci si citesti informatiile“, a spus Mihaela Candea, presedintele ONG-ului Mare Nostrum.

Cele 30 de panouri interactive, ce te ghideaza pas cu pas in microrezervatie, sunt considerate de reprezentantii Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii din Constanta adevarate puncte de popas, dar si de cunoastere pentru ca informatiile sunt extrem de accesibile.

Expozitia face parte din proiectul “Natura inseamna totul” ce-si propune sa le ofere turistilor o noua viziune asupra biodiversitatii.

Microrezervatia din Constanta se intinde pe aproximativ 6 hectare si gazduieste aproximativ 300 de prieteni necuvantatori care abia asteapta sa-i cunoasteti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here