O lingura zilnica de miere, tine radicalii liberi la distanta

Se stie ca mierea este un compus cu cei mai multi carbohidrati asimilabili, singurul aliment acceptat ca fiind cel mai eficient pentru a genera caldura, de a crea si inlocui energia, si mai mult, pentru a forma anumite tesuturi.

Consumul zilnic de miere ridica nivelurile de compusi antioxidanti din sange, potrivit unui studiu prezentat la reuniunea 227th a American Chemical Society in Anaheim din Canada. Biochimistul Heidrun Gross si colegii sai de la Universitatea din California, au facut un studiu in acest sens si au oferit celor 25 de participanti cate patru linguri de miere pe zi timp de 29 de zile in plus fata de dieta lor regulata, si la finalul acestui interval a luat probe de sange comparandu-le cu cele ale studentilor care nu au consumat deloc miere. A observat o legatura directa intre consumul de miere a subiectilor si nivelul de antioxidanti polifenolici in sangele lor.

Asadar, consumati cat mai multa miere si produse ale stupului daca vreti sa fiti sanatosi, frumosi si rezistenti.

Va recomand diversele sortimente de miere de pe www.instup.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *