O noua pastila-minune a fost creata pentru femeile care vor sa aiba silueta de vis. Cercetatorii care au colaborat la realizarea ei promit ca in sase luni pacienta poate fi mai subtire cu doua masuri.
pastila de slabit
Si, mai mult de atat, promit sa rezolve si problemele legate de colesterol, presiune arteriala si diabet. Toate acestea sunt garantate prin prezenta unui hormon care pacaleste creierul. Informatia care ajunge la el este ca pacientul este satul, chiar daca a consumat cu 20% mai putina mancare. Pilula-minune a fost prezentata la Congresul International pentru Obezitate si nu a primit decat cuvinte de lauda. Totusi, exista voci care spun ca problemele de greutate pot fi rezolvate mult mai sanatos cu ajutorul alimentatiei sanatoase si al exercitiilor fizice.

Medicamentul a fost testat in Marea Britanie pe 550 de persoane obeze. Acestea au slabit de doua ori mai mult decat cu un tratament clasic, iar efectele s-au pastrat.
Profesorul Mike Lean de la Universitatea din Glasgow, unul dintre cercetatorii care au participat la studiu, a afirmat ca cea mai mare problema a pastilelor de slabit de pana acum este efectul de yo-yo, pe care noul medicament nu il are. Totusi, in replica, doctorul Ian Campbell a atras atentia ca, la intrarea pe piata, toate pastilele de slabit promiteau ca fac foarte multe, dar nu reuseau nimic sau aveau o serie de efecte adverse.

Sursa: Jurnalul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here