Premier? pentru Media?: Alimentarea semafoarelor din ora? cu panouri fotovoltaice
Premieră pentru Mediaș: Alimentarea semafoarelor din oraş cu panouri fotovoltaice
Premiera pentru Medias: Alimentarea semafoarelor din oras cu panouri fotovoltaice
Premiera pentru Medias: Alimentarea semafoarelor din oras cu panouri fotovoltaice

Municipalitatea medieseana si-a propus multe proiecte ambitioase pentru anul in curs. Unul dintre ele se refera la alimentarea semafoarelor cu panouri fotovoltaice. Acest lucru va fi experimentat la noul sistem de semaforizare din zona Pietei Agroalimentare, unde au fost deja instalate semafoarele, dar si panourile fotovoltaice. Primarul Mediasulu, Teodor Neamtu a epxplicat ca sistemul de panouri fotovoltaice va fi extins la toate semafoarele din municipiu, daca acesta va da roade.

„Este adevarat, sunt panouri fotovoltaice care vor alimenta semafoarele de langa Piata Agroalimentara. Aceste sisteme sunt prevazute si cu un sistem pentru a inmagazina surplusul de energie, astfel incat sa avem o rezerva de energie si noaptea. Daca va da roade, sistemul va fi extins la nivelul municipiului Medias. In cadrul lucrarilor la sistemul de semaforizare se vor instala doua semafoare pentru trafic auto si doua semafoare pentru treceri de pietoni la intrarea pe strada Mihai Eminescu. Pe strada Brancoveanu, la trecerea de pietoni vor fi instalate doua semafoare alaturate pentru auto, unul verde intermitent spre strada Madgearu si spre strada Eminescu. Pe strada Virgil Madgearu vor fi instalate doua semafoare pentru pietoni, iar pentru auto inca doua semafoare. In sfarsit, pe strada Turnului va fi montat un semafor intermitent pentru virajul spre dreapta”, a spus Teodor Neamtu, primarul Mediasului.

Proiectul prevede ca noul sistem de semaforizare sa fie finalizat in termen de 3 luni de zile de la inceperea lucrarilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here