Aceasta supa-crema frantuzeasca este preparata din apa, morcovi bio (40%), smintina eco, amidon din porumb nemodificat genetic si sare de Guerande.
produs ecologic
Fiind un produs gata preparat, aceasta supa trebuie doar incalzita la foc mic pina devine fierbinte, inainte de a fi consumata.

Originar din Asia, morcovul este cunoscut si apreciat inca din Antichitate – grecii si romanii il utilizau ca planta medicinala. Aceasta radacinoasa este bogata in vitaminele A, B1, B2, B6, C si PP, fier, magneziu, calciu, potasiu, fosfor, sodiu, caroten si fibre dietetice. Continutul de fier ii confera morcovului proprietati remineralizante si antianemice, in timp ce procentul mare de caroten face ca aceasta radacinoasa sa fie recomandata in perioada de crestere si in sporirea acuitatii vizuale. Morcovul trateaza atit constipatia, cit si diareea, restabilind totodata peristaltismul intestinal. Pentru actiunea sa cicatrizanta este recomandat in tratamentul ulcerelor gastrice si enterocolitelor. Morcovul face bine si ficatului lenes, stimulindu-i functionarea si ajutind la dezintoxicarea acestuia.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here