Oferta in crestere

0
605

PIATA – Lactate fara chimicale, disponibile in marile lanturi de retail
branzeturi bio
Cei care vor sa manince sanatos, fara chimicale, pot cumpara o gama variata de lactate bio de la Carrefour, General Nic Dorobanti, Billa, Auchan, Real sau Selgros.

Marii retaileri bucuresteni au inceput sa-si imbunatateasca oferta de lactate bio. Daca pina mai ieri in supermarketuri si hypermarketuri gaseai doar unt si emmentaler bio „ratacite” in marea gama de lactate si brinzeturi conventionale, de circa o luna, gama s-a imbogatit considerabil: lapte de capra si de vaca, kefir, iaurturi natur si cu fructe, pudding, smintina, unt, brinzeturi proaspete, mozzarella, feta, brinzeturi cu mucegai, emmentaler si gouda produse de firme straine recunoscute precum Andechser. „La ora actuala avem in piata circa 40 de sortimente de lactate si brinzeturi bio”, ne-a declarat Teodor Petrescu, directorul firmei importatoare Gerola.

COMERCIANTI. Aceste bunatati fara E-uri si alte chimicale toxice sint disponibile in prezent la Carrefour Baneasa, General Nic Dorobanti, Billa, Auchan, Real, Selgros Baneasa si Brasov si Pukka Food Bucuresti. Iar acesta este doar inceputul, pentru ca lactatele bio importate de Gerola vor intra in perioada urmatoare si in celelalte magazine Carrefour din Bucuresti, dar si din Ploiesti si Brasov. Si se poarta tratative si cu alti retaileri.

„Incercam de un an sa intram cu aceste produse sanatoase pe piata, dar trebuia sa existe si deschidere pentru ele. Anul acesta, marii retaileri chiar au fost deschisi, astfel ca de aproape o luna am inceput vinzarile. Majoritatea magazinelor au creat chiar un frigider special pe care noi sintem obligati sa-l umplem”, a spus Petrescu. Gerola importa circa cinci tone de lactate eco pe saptamina si pina acum nu a avut probleme sa vinda toata marfa, desi e perioada de concedii si oricum foarte multi oameni nu prea stiu inca ce-i cu bio. Insa cei care prind gustul bio devin fideli lactatelor fara chimicale.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.