REECO: Expozitia ENREG se desfasoara in perioada 9-11 aprilie

reecoRomania devine regenerabila. REECO impune Energiile regenerabile si Eficienta energetica in Europa Centrala, de Est si de Sud-Est. Doua noi targuri de specialitate in Romania

Grupa REECO (Renewable Energy Exhibition and Conference Organiser) cu sediul in Reutlingen, paseste cu pasi mari, odata cu infiintarea firmei REECO RO Expozitii S.R.L. in Bucuresti si anuntarea celor doua targuri ce vor avea loc in Romania, in noua piata romaneasca a targurilor si congreselor pentru Energii regenerabile si Eficienta energetica. Trei noi locatii pentru targuri vor fi adaugate acestei regiuni pana in 2012, urmand ca cifra de afaceri a grupului sa creasca cu pana la 25%.

Conceptul RENEXPO® de organizare a unui targ international paralel cu conferinte pentru toate Energiile regenerative si pentru Eficienta energetica in constructii si renovari, dezvoltat in cadrul targului din Augsburg, a fost pus deja de doua ori in aplicare cu succes, in 2007 si 2008, in Budapesta, capitala Ungariei. „Vom transpune acest concept, pentru prima data, si in Europa de Sud-Est. Alte locatii pentru targuri in Europa de Sud-Est, precum cele din Kiew, sunt in curs de dezvoltare” a declarat directorul REECO, Johann-Georg Rohm, cu ocazia primei intalniri a consiliului targului din Bucuresti.

Viitoarea locatie a targului si congresului RENEXPO® South-East Europe va fi SALA PALATULUI, locatie situata in centrul orasului Bucuresti, capitala infloritoare a Romaniei si al doilea cel mai mare oras din Europa de Sud-Est. Targul oficial va avea loc intre 19. – 21.11.2008. Pe o suprafata de pana la 2600 m² vor fi prezenti expozanti din Romania, Germania, Austria, Ungaria si din alte tari europene. Sunt asteptati numerosi vizitatori si participanti la conferinta din Romania, din tarile vecine, precum si din intreaga Europa.

In primavara anului 2009, intre 26. – 28.03.2009 , mergem mai departe cu targul international pentru Energii regenerative si Eficienta energetica ENREG ENERGIA REGENERABILA®, din Arad. „Orasul Arad nu este doar sediul echipei romanesti REECO, ci si detinatorul celui de-al treilea mare centru de targuri din Romania. Arad este si o locatie accesibila, aflandu-se in Romania aproape de Ungaria si Serbia”, a afirmat delegata REECO a Romaniei, Avena Gall-Tamas, cu ocazia deschiderii biroului REECO din Arad saptamana trecuta.

Contact si informatii:
Avena GALL-TAMAS
REECO RO Expozitii S.R.L.
B-dul. Revolutiei Nr. 96, Ap. 4
310025 Arad, Romania
Tel: 0040 257-23009-9
Fax: 0040 257-23009-8
info@reeco.ro
www.reeco.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here