„COPACUL DE HARTIE” A FOST INVITAT DUMINICA LA „SAPTAMANA DE STIRI”

„Copacul de hartie” este un proiect de protejare a mediului intr-un mod cat se poate de simplu: noi adunam hartia pe care altfel am arunca-o la gunoi, iar oamenii de la „Copacul de hartie” vin sa o ia, o duc la centrele de colectare, iar cu banii obtinuti cumpara puieti pe care ii planteaza. Initiatoarea acestui proiect, Claudia Catana, spune ca, in prezent, aproximativ 400 de firme, inclusiv institutii de stat, doneaza hartie periodic. Prima actiune de plantare de puieti a avut loc toamna trecuta, in Bucuresti, cand au fost plantati 1.120 de puieti.

„Copacul de hartie” se extinde si in alte orase din tara. Cei care sunt interesati de acest proiect gasesc informatii pe www.copaculdehartie.ro. In timpul interviului in direct de la „Saptamana de stiri”, 105 oameni au accesat site-ul proiectului si 10 dintre ei s-au oferit voluntari pentru campaniile eco.

„Copacul de hartie” a fost asadar invitat la „Saptamana de stiri”, cea mai noua emisiune in grila de programe a postului Antena 3. In fiecare duminica, de la ora 16.00 pana la ora 18.00, Alice Iacobescu si Vlad Petreanu trec in revista noutatile din cursul saptamanii, punctand si evenimente mai putin acoperite de media, dar de interes. O emisiune despre ce conteaza cand tragi linie si aduni la sfarsitul unei saptamani.

Sursa: Antena 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *