2.000 de bucuresteni au alergat pentru mai multe piste de bicicleta

Cros contra piste pentru biciclete! Aceasta a fost miza inedita a unui concurs de alergare in Capitala. Pentru fiecare participant la cros, organizatorii au promis ca vor amenaja un metru de pista pentru biciclisti. Rezultatul? Peste 2.000 de alergatori adica 2.000 de metri de piste noi.
cros pentru biciclete
Cel mai tanar participant la crosul care s-a desfasurat pe un traseu de aproape patru kilometri abia a implinit trei ani, iar cei mai varstnici alergatori au avut peste 60 de ani.

De la cros nu au lipsit personalitatile sportive care au dat startul concursului. Octavian Bellu s-a aratat incantat de idee: „Avem ocazia sa ne miscam, mai ales ca viata de zi cu zi ne pune in fata a tot felul de obstacole, e bine sa lasam stresul, sa ne bucuram de miscare”. Miza crosului a fost una… ecologica si sportiva.

Ioana Mucenic, unul dintre organizatori, a declarat: „Pentru al doilea an consecutiv pentru fiecare alergator in cros construim un metru de pista de biciclete. Anul acesta vom construi aproximativ 2.000. La ultima numaratoare a colegilor mei erau aproape 2.000 de alergatori”.

Anul trecut la cros au participat 1.700 de persoane iar organizatorii au amenajat tot atatia metri de piste pentru biciclistii din Parcul Herastrau.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *