93.114 elevi au colectat peste 100 tone hartie reciclata, in programul ecologic ”Scoala pentru o Romanie Verde”

  0
  507
  93.114 elevi au colectat peste100 tone hartie reciclata, in programul ecologic ''Scoala pentru o Romanie Verde''
  93.114 elevi au colectat peste100 tone hartie reciclata, in programul ecologic ''Scoala pentru o Romanie Verde''
  93.114 elevi au colectat peste100 tone hartie reciclata, in programul ecologic ''Scoala pentru o Romanie Verde''
  93.114 elevi au colectat peste100 tone hartie reciclata, in programul ecologic ”Scoala pentru o Romanie Verde”

  Datorita implicarii entuziaste a peste 2500 de profesori din toata tara, din cele 407 scoli inscrise, impreuna cu cei 93.114 elevi (prescolari si elevi de gimnaziu sau liceu) , Zibo.ro a reusit sa depaseasca 100 t de hartie reciclabila prin programul ecologic „Scoala pentru o Romanie Verde”, demarat in oct. 2012.

  Organizand actiuni ecologice dintre cele mai interesante, implicandu-i pe parinti, in multe locuri autoritatile locale sau alte organizatii si firme, profesorii implicati in acest proiect au reusit sa colecteze si sa predea pana astazi, 20 martie, 100 de tone de hartie!
  100 de tone de hartie.
  Ceea ce inseamna ca au fost salvati peste 1.600 de copaci. O mica padure.

  Echipa Zibo.ro multumeste profesorilor din toata tara implicati in aceasta actiune, ce se dovedeste cea mai ambitioasa actiune ecologica organizata vreodata in Romania!

  Pentru a permanentiza acest program an de an, echipa Zibo.ro isi propune:
  -Sa finalizeze perteneriatele cu Ministerul Educatiei si celelalte ministere pentru a putea oferi profesorilor si elevilor participanti diplome de participare cu semnatura Ministerului Educatiei.

  -Atragerea de noi SPONSORI care sa ofere premii si cadouri scolilor, profesorilor si elevilor, raportate la cantitatile de hartie predate. Cu atatea bugete prevazute pentru activitati de CSR, suntem siguri ca vor fi corporatii din Romania interesate sa prijine acteasta actiune. O actiune cu rezultate concrete si cu obiective mai mult decat generoase: colectam si reciclam hartie si PET-uri, salvam copaci, educam copii, dotam scoli.
  Care corporatie se ofera sa sprijine acest program?

  -Stabilirea de noi PARTENERIATE MEDIA prin care presa noastra cea de toate zilele sa mai lase deoparte scandalurile aducatoare de rating si sa scrie si despre adevaratele fapte de vitejie ale profesorilor si elevilor din Scoala pentru o Romanie Verde.

  Bucurosi de rezultatele obtinute pana acum, echipa Zibo.ro invita scolile si profesorii sa participe si la celelate actiuni organizate la nivel national:
  – Scoala pentru o Romanie Verde
  – Saptamana familiei, saptamana fara TV – editia a IVa
  – Pauza de educatie fizica
  – Crosul copiilor

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.